Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατοικημένων περιοχών & μη στρατιωτικών υποδομών στη Γάζα

Αυτές οι εικόνες καταρρίπτουν το μύθο της Αμερικής και των Ισραηλινών δολοφόνων ότι η Χαμάς ξεκίνησε αυτό τον "κύκλο βίας".
Οι πραγματική εικόνα της κατάστασης, που δε θα τη βρείτε στα Αμερικανικά και ντόπια ΜΜΕ

Εκατοντάδες δολοφονικές αεροπορικές επιθέσεις του Ισραήλ προκαλούν φρίκη στην παγκόσμια κοινότητα


Οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα "έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στις υποδομές, συμπεριλαμβανομένων σπιτιών, σχολείων, αθλητικών εγκαταστάσεων σε πολλά μέρη της πόλης της Γάζας, καθώς και ενός νοσοκομείου", σύμφωνα με το το  Παλαιστινιακό Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:

Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν ξεκινήσει δεκάδες αεροπορικές επιδρομές στην πόλη της Γάζας, με στόχο κυβερνητικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας και άλλους στόχους που βρίσκονται κυρίως σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Οι στόχοι έχουν συμπεριλάβει  το κτίριο του Συμβουλίου των Υπουργών  στα δυτικά της πόλης, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς όπως και μια σειρά από κοντινά  σπίτια. Επίσης έπαθε ζημιές το κτίριο της διοίκησης της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς όπως και αρκετά κοντινά σπίτια. Η για δεύτερη φορά επίθεση στο κτίριο του Τμήματος Πολιτείας του Υπουργείου Εσωτερικών στα νότια της πόλης, προκάλεσε επίσης ζημιά στο Νοσοκομείο του al-Quds, σε μια σειρά από δημόσια κτίρια αλλά και στο σχολείο του ΟΗΕ όπως και Στάδιο της Παλαιστίνης στη γειτονιά του al-Remal στο κέντρο της πόλης, το οποίο σε μεγάλο βαθμό καταστράφηκε.

Επίσης, αυτό το βίντεο δείχνει τη συνοικία Αλ-Zaytoun, μια πυκνοκατοικημένη περιοχή στη Γάζα, που βομβαρδίστηκε από ό, τι φέρεται να είναι «μια βόμβα ή πύραυλος που έριξε ένα F-16 του Ισραήλ, Αμερικανικής κατασκευής και προμήθειας.

Ρεπόρτερ του New York Times αναφέρει ότι "το Ισραήλ κλιμάκωσε την επίθεσή του στη Λωρίδα της Γάζας το Σάββατο ξεφεύγοντας από στρατιωτικούς στόχους και κατευθύνθηκε ενάντια σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις".

Ο σκοπός πίσω από αυτές τις επιθέσεις είναι καθαρός: όπως είπε κυνικά ο Υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ Έλι Γισάι: "Ο στόχος της αποστολής είναι να στείλουμε τη Γάζα πίσω στο Μεσαίωνα. Μόνο τότε το Ισραήλ θα ηρεμήσει για 40 χρόνια."


Από το φάρο το παρακάτω εύστοχο βόλι:
Είναι αλήθεια ;

Διαβάζω την είδηση – καταγγελία και δεν την … πιστεύω !
Δεν διαδήλωσαν τα μπλογκς του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στην Ισραηλινή Πρεσβεία ;
Γιατί ;
Παρεμφερεί ερωτηματικά:
1. Η προσπάθεια (από την Αστυνομία) να σταματήσει η Πορεία στην αμερικάνικη Πρεσβεία ήταν γνωστή στον ΣΥΡΙΖΑ;
2. Η ενέργεια αυτή έχει την όποια σχέση με την συνάντηση Τσίπρα – Πέρες ;
3. Θα δούμε κι άλλα … τέτοια από την “αξιωματική αντιπολίτευση” ;
υ.γ.: Τελικά οι υπογραφές στην αμερικάνικη Πρεσβεία με αφορμή την 11η Σεπτεμβρίου, είχαν και … συνέχεια !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...