Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Το Κομουνιστικό Κόμμα της Ουκρανίας η μόνη σωτηρία της χώρας

Την ευθύνη για το χάος στη χώρα φέρει  η αντιπολίτευση και οι αρχές


22 χρόνια οι καπιταλιστικές δυνάμεις εκφοβίζουν τους πολίτες της χώρας μας και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πλέον τα απεχθή σχέδιά τους για την Ουκρανία, πειραματίζονται με τους ανθρώπους της χώρας.
Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης συμμετείχαν διαδοχικά στην κυβέρνηση.
Η αντιπολίτευση ήταν σε θέση να εφαρμόσει τις πολιτικές της, στις υψηλά ιστάμενες κυβερνητικές θέσεις (Yatsenyuk, Gritsenko, Poroshenko, κ.λπ.), αλλά κατά τη διάρκεια της κυβέρνησής τους δεν είχαν κάνει τίποτα χρήσιμο για τους ανθρώπους και το κράτος.
Η μόνη πολιτική δύναμη που δεν συμμετείχε ποτέ την εξουσία και δεν είχε την ευκαιρία να εφαρμόσει το πρόγραμμά της - ήταν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ουκρανίας.

Εθνικιστικές φασιστικές δυνάμεις, τοποθετούν τους εαυτούς τους στην αντιπολίτευση, με την υποστήριξη του παγκόσμιου κεφαλαίου, και των ξένων πολιτικών δομών. Διέπραξαν απόπειρα πραξικοπήματος με τη δύναμη των όπλων. Ενώ έκαναν χρήση των πιο ύπουλων μεθόδων πολέμου (γυναίκες για κάλυψη και παιδιά ως ασπίδα, έκαψαν ζωντανούς αξιωματικούς της αστυνομίας, χρησιμοποίησαν τη δολιοφθορά, την τρομοκρατία, τη μαζική προπαγάνδα και την ξένη υψηλή τεχνολογία.).
Αποτέλεσμα η δημόσια ζωή να ταλανίζεται από το «αντάρτικο» που στην Ουκρανία, φτάνει στο τρίτο μήνα, ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών έφθασε σε ένα κολοσσιαίο αριθμό, το κράτος όμως, επισήμως βρίσκεται σε ειρηνική κατάσταση.
Για το θάνατο, την δυστυχία, την καταστροφή του κράτους και της οικονομίας, την είσοδο της χώρας σε μια φρικτή πραγματικότητα, όπου αντί να καταπολεμηθούν οι λεγόμενοι ηγέτες της αντιπολίτευσης, χαϊδεύεται από τις αρχές, μια αντιπολίτευση που καλεί σε δράση φασιστικές οργανώσεις και υποβοηθά ταραχές κάθε είδους σχεδιασμένες στο εξωτερικό. Πρέπει να διωχθούν άμεσα.
Όλες οι δραστηριότητες των ενόπλων και των ριζοσπαστών, οι αντι-λαϊκές δυνάμεις πρέπει να τσακιστούν, οι ηγέτες και βάνδαλοι να διωχθούν, οι πράκτορες και οι κάτοικοι άλλων κρατών να απελαθούν αμέσως και να χαρακτηριστούν persona non grata (ανεπιθύμητα πρόσωπα).
Με τη σειρά τους, οι κεντρικές αρχές και ο πρόεδρος θα πρέπει να θεωρηθούν πολιτικά υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή στη χώρα.
Πρέπει να προχωρήσουν στο σχηματισμό προσωρινής κυβέρνησης, από επαγγελματίες, εκπροσώπους των εργαζομένων της Ουκρανίας, υπό την ηγεσία του ενός και μόνο μεγάλου και δημοφιλούς πολιτικού κόμματος - του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας, που για 22 χρόνια δεν έχει το ίδιο αντ-εθνικές, διχαστικές δράσεις, διεφθαρμένη και σκοτεινή συμπεριφορά. Επανειλημμένα έχει προειδοποιήσει την κυβέρνηση και το λαό της Ουκρανίας σχετικά με τις πιθανές συνέπειες του καπιταλιστικού ολιγαρχικού καθεστώτος στην Ουκρανία. Είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει πραγματικό πρόγραμμα καταπολέμησης της κρίσης και είναι σε θέση να το εφαρμόσει.
Η σωτηρία της Ουκρανίας από την περαιτέρω κατάρρευση, τον εμφύλιο πόλεμο, την αιματοχυσία και την κατάσταση της πίεσης από μέσα και απ έξω, βρίσκεται στη μετατόπιση της καπιταλιστικής αγοράς στην οικονομία του Σοσιαλισμού, η ένωση του ουκρανικού λαού γύρω από την άρση της κατάστασης πολιορκίας και την σωτηρία της χώρας από την καταστροφή.
Κομμουνιστικό Κόμμα της Ουκρανίας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φτιάξει ρε φίλε ένα συστηματακι να τα περνουμε απευθείας για twitter ! Ευχαριστώ!

Gekoudi είπε...

Κάνε εγγραφή στους αναγνώστες να παίρνεις emails.

TRASH είπε...

Έχω αναδημοσιεύσει το άρθρο σου (με αναφορά βεβαίως στην πηγή) μια και πολύς κόσμος αναρωτιέται για το τι λέει το ΚΚ Ουκρανίας για την κατάσταση στην χώρα.
(http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9545.html)
Ελπίζω να μην σε ενοχλεί.

Μια και έκανες όμως τον κόπο να μεταφέρεις (και προφανώς και να μεταφράσεις) το κείμενο, θα ήταν πολύ χρήσιμο εάν μπορούσες να αναφέρεις και την πηγή σου.

Ευχαριστώ

Gekoudi είπε...

@Trash η πηγή είναι εδώ: http://www.kpu.ua/ το ακριβές λινκ εδώ: http://goo.gl/e5t6QG
Έχει και την ανακοίνωση του ΚΚΕ εδώ: http://www.kpu.ua/kompartiya-grecii-osuzhdaet-inostrannoe-vmeshatelstvo-vo-vnutrennie-dela-ukrainy/
Φυσικά δεν με ενοχλεί. Προσπαθώ πάντα να είμαι ακριβής και εύστοχος.

Γιώργος

TRASH είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να προσθέσω στην αναδημοσίευση και την αρχική πηγή.
Πολύ καλή δουλειά με την μετάφραση.

Και τέλος, τα καταφέρνεις μια χαρά να είσαι ακριβής. Μάλιστα τα άρθρα που έχεις ανεβάσει για την Ουκρανία ήταν πολύτιμη πηγή παραπομπών, τουλάχιστον στις έρευνες που έκανα εγώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...