Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μόνο το ΚΚ Ουκρανίας μπορεί να αντισταθεί πραγματικά στους Ναζί στην Ουκρανία

15/07/2014
Εν τοις πράγµασι, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ουκρανίας είναι η μόνη  στην πραγματική δύναμη στη χώρα που είναι ικανή να αντισταθεί αποτελεσματικά την ανάπτυξη του ναζισμού και της μισαλλοδοξίας.
Η γνώμη αυτή εκφράστηκε από τον επιμελητή της οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη «Κίνημα Αλληλεγγύης» Αλέξανδρος Μίτζι (Κάτω Χώρες).
Σύμφωνα με την παράδοση,
12 Ιουλίου οι κομμουνιστές,
κατέθεσαν λουλούδια
στο μνημείο για την
«τρίτη γραμμή άμυνας του Κιέβου»
 για να τιμήσουν
 την μνήμη όλων εκείνων
 που συμμετείχαν στην άμυνα
του Κιέβου τον Ιούλιο-Σεπτέμβριο 1941.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότερες από τις κατηγορίες κατά της ηγεσίας του κόμματος, καθώς και την παρενόχληση των μεμονωμένων μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος μοιάζουν με τα γεγονότα από τα πρώτα χρόνια του 1930 του περασμένου αιώνα στη Γερμανία, με το αποτέλεσμα να 'ρθουν στην εξουσία, οι εθνικοσοσιαλιστές.
«Είναι σαν τη φωτιά στο Ράιχσταγκ, αφήνοντας την ομάδα του Χίτλερ να ενισχύσει την επιρροή του - σημείωσε, ιδίως ο Α. Mitzi. 
- Όλη η πολιτισμένη κοινότητα, θα πρέπει να καταδικάσει την πρόκληση που πραγματοποιείται κατά του Κομμουνιστικού Κόμματος ».
Ο εμπειρογνώμονας είπε επίσης ότι οι κομμουνιστές αυτή τη στιγμή είναι προς τιμή τους, παρά τις φρικτές απώλειες, καλούνται να σώσουν την Ευρώπη από το φασισμό.
Γραφείο Τύπου του ΚΚ Ουκρανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...