Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μεντβέντεφ για «τους πρόσφυγες που επισκέπτονται τις γιαγιάδες»

Ο κυνισμός δεν έχει όριο στην προπαγάνδα των ΗΠΑ δήλωσε ο Πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ σχετικά με τα γεγονότα στην Ουκρανία. Εκτιμάται ότι ο αριθμός των προσφύγων που φεύγουν από τη χώρα, σε δεκάδες χιλιάδες και επέκρινε τη χθεσινή δήλωση του εκπρόσωπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Marie Harf, σύμφωνα με την οποία «οι Ουκρανοί πάνε στη Ρωσία για να επισκεφθούν τους συγγενείς τους.» 
Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε στο κοινωνικό δίκτυο Facebook πέντε σημεία.
Μια τεράστια εισροή προσφύγων. 
Δεκάδες χιλιάδες. 
Οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο.
Η Αμερικανική προπαγάνδα υποστηρίζει ότι πρόκειται για «τουρίστες που πάνε στις γιαγιάδες τους για να ξεκουραστούν.  Κυνισμός χωρίς όριο». 
Ένα από τα στοιχεία της 1ης Ιούλη λέει, ότι ο εκπρόσωπος του State Department Marie Harf εξέφρασε αμφιβολίες για την ακρίβεια της έκθεσης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), οι πρόσφυγες από την Ουκρανία στη Ρωσία, σύμφωνα με την οποία 110 χιλιάδες Ουκρανοί έφτασαν στη Ρωσία μετά από αίτησή τους. «Σε μια δήλωση, η Ύπατη Αρμοστεία είπε ότι οι 110.000 Ουκρανοί πρόσφυγες έφυγαν από την Ουκρανία στη Ρωσία. Λέει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που κάποια στιγμή πέρασε τα σύνορα, μπορεί να επισκέφτηκαν τη γιαγιά τους και θα επιστρέψουν», - δήλωσε η Harf.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...