Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Τώρα: Slovyansk και Kramatorsk που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! Συγκρούσεις στο Κίεβο

Το Συμβούλιο της ΕΕ έχει αναβληθεί για μια εβδομάδα για να εξετάσει την επιβολή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας(;).

Ο Poroshenko δήλωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ότι είναι έτοιμος να σταματήσει η στρατιωτική επιχείρηση στην Ανατολή(;)

Δίπλα στο κτίριο του Κοινοβουλίου (Verkhovna Rada) στο Κίεβο - σύγκρουση μεταξύ των διαδηλωτών της Μαϊντάν. Σύγκρουση ακολούθησε μεταξύ των φρουρών του κοινοβουλίου, και των Μαϊντάνων. Μερικοί φασίστες χρησιμοποιούν όπλα και χειροβομβίδες αερίου. (ΒΙΝΤΕΟ)
====
Οι Δυνάμεις αυτοάμυνας κρατούν στην Λαϊκή Δημοκρατία του Luhansk τους «δημοσιογράφους» από την Gromadskaya TV, Stanko Αναστασία και ο Ilya Beskorovayny ζωντανούς. Σύμφωνα με την πολιτοφυλακή όταν τους βρήκαν με ένα τετράδιο με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα σημεία ελέγχου στο Lugansk, τους διοικητές τους και τις επικοινωνίες.

- Χθες έλεγαν πληροφορίες που έφτασαν στο Lugansk, δύο δημοσιογράφοι από την Gromadskaya TV.  Πληρωμένοι για να πάνε στα οδοφράγματα. Άμαχοι ενημέρωσαν για το γεγονός αυτό, στη συνέχεια, συνελήφθησαν οι δημοσιογράφοι. Αποδείχθηκε ότι διαπίστευση δεν είχαν, αλλά σε φορητούς υπολογιστές είχαν πολλές πληροφορίες σχετικά με τα οδοφράγματα, δήλωσαν οι διοικητές της πολιτοφυλακής στα μέσα επικοινωνίας, - Είπε ο εκπρόσωπος της πολιτοφυλακής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με τους Ουκρανούς δημοσιογράφους (κατασκόπους στην ουσία) όλα είναι εντάξει, αλλά δεν ήθελαν να δώσουν συνέντευξη. Σήμερα θα παραμείνουν στα χέρια των αυτονομιστών. Ο επικεφαλής της Valery Bolotov είπε πως οι κρατούμενοι έπιναν τσάι με κέικ, σε αντίθεση με τους δημοσιογράφους Oleg Life News Sidyakina και Marat Saychenko κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας τους στην ουκρανική δυνάμεις ασφαλείας τον Μάιος 2014.
====

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...