Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αυτός θα μας στείλει στην Κορέα. Εμείς; στον κουρέα


"ΑΝΑΜΕΣΑ στις 12 και 15 Μαΐου παρουσιάζεται σε κάποιο από τα στρατόπεδα της χώρας ο Κώστας Αϊβαλιώτης. Ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ αποφάσισε τελικά να υπηρετήσει τη θητεία του. Βουλευτής ωστόσο παραμένει, επικαλούμενος γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής για τον Γιώργο Βουλγαράκη που κι εκείνος υπηρέτησε υπό ανάλογες συνθήκες, περί το 1991. Εκτιμάται ότι ο Αϊβαλιώτης θα υπηρετήσει σαράντα πέντε ημέρες λόγω ηλικίας.
...
Έγγραφα
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ενώ ο Αϊβαλιώτης έχει βρεθεί ανυπότακτος από το 1997. Είχε πάρει αναβολή με χαρτί του προξένου των Βρυξελλών ως υπάλληλος του Ευρωκοινοβουλίου. Στην πραγματικότητα ήταν συνεργάτης των ευρωβουλευτών Νικήτα Κακλαμάνη,Γιάννη Μαρίνου και τελικά του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ωστόσο, ο μεν πρόξενος έχει αποβιώσει τα δε σχετικά έγγραφα καταστρέφονται, σύμφωνα με τον νόμο, ανά πενταετία." Από την στήλη "μικροπολιτικός" από "Τα Νέα" .

=============
Τελικά έγινε ό,τι γίνεται για τους υπερπατριώτες στον τόπο τούτο. Υπηρέτησε σαράντα πέντε (45) ολόκληρες ημέρες.

Βέβαια, υπήρχε σοβαρός λόγος που ο υπερπατριώταρος απέφυγε τη στράτευση από το 1997 μέχρι και το 2008. Το βεβαιώνει ο συγγραφέας Μιχάλης Πιτσιλίδης, ο οποίος είχε την έγκυρη ιατρική πληροφορία πως, λόγω της βαριάς του ελληνοφρένειας, το στρατιωτικό περιβάλλον θα τον οδηγούσε να κάνει απόβαση στο Αϊβαλί με σαμπρέλα και από εκεί να πάρει την Πόλη. Μπροστά σε ένα επαπειλούμενο διπλωματικό επεισόδιο, τον άφησαν να αποφύγει τη στράτευση.

Έπεται συνέχεια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...