Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Απο τις ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Μπροστά στη ΔΕΥΑΚ (οδός Σβορώνου) 
Την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ, ΩΡΑ 11:00  π.μ.


Συνδημότες/σες
 Μας τρομοκρατούν και μας γεμίζουν με ψέματα. Μας οδηγούν στην απόλυτη φτώχεια και την εξαθλίωση λέγοντας ότι αυτό είναι μονόδρομος για να σωθεί η χώρα.
 Υποθηκεύουν τον πλούτο της χώρας μας, υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, κλέβουν τη ζωή μας και το βιός μας, για να σωθούν αυτοί. Να σωθούν οι τραπεζίτες, οι ντόπιοι και Η κυβέρνηση  βγάζει συνέχεια νόμους που  από τη μια μεριά πετσοκόβει μισθούς-συντάξεις-επιδόματα,  και από την άλλη αυξάνει τη φορολογία και τα χαράτσια προκειμένου να μας ξεζουμίζει από χίλιες μεριές. 
 Οι δημόσιες επιχειρήσεις όπως η ΔΕΗ κλπ αυξάνουν τα τιμολόγιά τους και κάνουν τους λογαριασμούς τους να μοιάζουν με τελεσίγραφα.
 Στα ζητήματα της υγείας : ή πληρώνεις ή πεθαίνεις.
Μετά το 5ευρω στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας, επέβαλαν 10ευρω  για τη συνταγογράφηση  στα ιδιωτικά ιατρεία, κόβουν φάρμακα και εξετάσεις, βάζουν πλαφόν φαρμακευτικής δαπάνης ακόμα και για τους χρόνια πάσχοντες, κόβουν τη χρηματοδότηση στα δημόσια νοσοκομεία, αφήνουν απλήρωτους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.


Μέσα σε όλα αυτά ήλθε και η ΔΕΥΑΚ  από τις αρχές του προηγούμενου χρόνου να διπλασιάσει την τιμή του Νερού.
Φτάνει πιά!!! Δεν αντέχουμε άλλα χαράτσια!!!  Το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να απαιτήσουμε άμεσα μέτρα που να εξασφαλίζουν την επιβίωσή μας.  Φώς-Νερό-Τηλέφωνο να είναι φθηνά και προσιτά σε όλους. Παιδεία και Υγεία να είναι δημόσια και δωρεάν. Τα βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης να διατιμηθούν σε χαμηλές τιμές.
Οι Λαϊκές επιτροπές της Κατερίνης στα πλαίσια της δράσης τους για να πετύχουμε τα παραπάνω αποφασίσαμε να κάνουμε Συγκέντρωση –Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΥΑΚ την Πέμπτη 5 Απρίλη 2012, ώρα 11:00 π.μ.  και να απαιτήσουμε τα παρακάτω:
·         Να μη γίνει καμία διακοπή νερού  λόγω χρεών σε λαϊκό νοικοκυριό.
·         Μείωση κατά 50% του τιμολογίου Ύδρευσης - Αποχέτευσης
·      Διαγραφή κατά 50% των χρεών και προσαυξήσεων σε μισθωτούς και συνταξιούχους με εισόδημα μέχρι 1400 ευρώ το μήνα.
·         Διαγραφή 100% των χρεών στους άνεργους
       Να πούμε όχι σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΚ.
   Να Ζητήσουμε να καταργηθεί και να ενσωματωθεί στο Δήμο Κατερίνης σαν Υπηρεσία Ύδρευσης- Αποχέτευσης με παράλληλη απορρόφηση όλου του προσωπικού της στο Δήμο.
Συνδημότες /συνδημότισσες
Όσο η οργή και η αγανάκτησή μας   μένει βουβή, τόσο θα συνεχίζουν να παίρνουν μέτρα που θα μας βουλιάζουν στην φτώχεια και την εξαθλίωση. 
Μόνο με τον αγώνα μας θα τους σταματήσουμε!!  Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα.
.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Μπροστά στη ΔΕΥΑΚ (οδός Σβορώνου)
Την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ, ΩΡΑ 11:00  π.μ.
.
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ:  
(ΣΤΑΘΜΟΥ) - (ΒΑΤΑΝ-ΜΥΛΑΥΛΑΚΟΣ)- (ΚΕΝΤΡΟΥ-ΑΣΤΙΚΩΝ-ΕΡΓ.ΚΑΤ.ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...