Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τραπεζίτης πρωθυπουργός - Λύκος για φύλαξη προβάτων


Μπείτε μέσα θα βρέξει!
Πάει η πράσινη ανάπτυξη. Τι κρίμα!
Πάνε οι ανεμογεννήτριες. Τι κρίμα!
Τον φάγανε τον Γιωργάκη οι κακές οι γλώσσες. Τι κρίμα!
Και ο Λουκάς; Τάχα μου δεν ήξερε τάχα μου δεν ήθελε.
Και η δημοκρατία και οι εκλογές και η νέα κυβέρνηση που θα βγει τι αποφάσεις θα πάρει αφού οι εξωθεσμικοί θα αποφασίσουν να δέσουν εξωθεσμικά τη χώρα για 10 χρόνια πριν από το λαό για το λαό. Δημοκρατία αλά Μουσολίνι. Ξυρισμένη όχι κουρεμένη.
Ξεσκέπασμα της γκρίζας εποχής μας.
Τώρα που η νέα σχολική χρονιά έχει αρχίσει,
είμαστε σε αναμονή για το δημιουργικό λαό να χτυπήσει τον ανεμιστήρα στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να έχουμε κάποιες διαφορές, να γράψει ιστορία. Εδώ είναι μερικά δεδομένα, τα οποία οι περισσότεροι από εσάς θα προχωρήσετε:
Η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος στην ΕΕ που μπορεί να επαίρεται για την επιτυχία σε αντι-επιστήμη, αντι-εξέλιξη, τη δημιουργία «Ακαδημαϊκής Ελευθερίας» νόμο για το άσυλο, θα τα πούμε στις 17, που διαμορφώθηκε μετά από την Ακαδημαϊκή πράξη Ελευθερίας, προωθείται από την νέο-δικτατορία των τραπεζιτών στην συσκότιση της Επιστήμης και του Πολιτισμού.


Επειδή δεν θέλω να χρωστώ.
...Με τη βούλα, οι διεθνείς κεφαλαιοκράτες - τοκογλύφοι, απροσχημάτιστα, και μετά από ένα κακόγουστο θέατρο σκιών τοποθετούν τα μαντρόσκυλά τους, της Τρόικας και της Goldman-Sachs, μέσω στελέχους τους, αναρριχώνται στην πρωθυπουργία, μέχρι τις 39 Φεβρουαρίου,...
...για χρόνια θα πληρώσουμε τα επακόλουθα αυτού του εκτρώματος και θα μας φτύνουν οι μελλοντικοί Έλληνες για την ανικανότητά μας να διαφυλάξουμε τα δίκαια της πατρίδας μας, την Ελευθερία.
Ο τραπεζίτης παίρνει τη μορφή του Δημόσιου θησαυροφύλακα για να εξασφαλίσει ένα μέρος των περιουσιακών στοιχείων του ομίλου των πλουσίων.
Με αυτές τις δεσμεύσεις το σύστημα, ανταλλάσσει, κάνει μια μαζική άμεση αφαίμαξη από το δημόσιο ταμείο. Παίρνει οξυγόνο με αυτό.
Συμβάλλει μέχρι το βαθμό που οι επιδόσεις του τραπεζίτη να θέσουν το κάτω όριο.
Το ΠΑΣΝΔ δημιουργεί ένα κατώτατο όριο τιμής για το νέο υλικό, και οι τράπεζες που κατέχουν περιουσιακά στοιχεία για την «υγιή» ισορροπία, παίρνουν τα πλεονεκτήματα της ρευστότητας και το κόστος της ένταξης των ασθενέστερων στοιχείων της κοινοπραξίας.
Μια "ιδιωτική τράπεζα ΕΚΤ" εκτελεί τις εργασίες του χθες για να επωφεληθούν οι αγορές, τώρα, στη χειρότερη περίπτωση αποτιμά τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών. Αλλά, η τράπεζα πρέπει να εγκρίνει την εκτίμηση για λογιστικούς σκοπούς.
Πράγματι, κρατώντας μια τράπεζα που θα αφήσει το μήνυμα ότι τα στοιχεία ενεργητικού της ως το άνω όριο της δεξαμενής. Σε τελική ανάλυση, δημιουργώντας ένα χρέος στο ταμείο των τραπεζών το ανταλλάσσει με τους πιο αδύναμους και δημιουργεί μια τεράστια δεξαμενή, ένα ομοιογενές υλικό για όσους έχουν ανάγκη ρευστότητας. Το ΔΝΤ διοχετεύει μετρητά μόνο όταν η πισίνα είναι χαμηλή. Οι πόροι μοιράζονται στις τράπεζες μόνο οι άρρωστες οικονομικά εάν χρειάζονται ρευστό. Και το μάρμαρο θα το πληρώσει ο λαός. Κρατικομονοπωλιακή κεφαλαιοκρατία.
Γελοίο!
Επίθετο της ελληνικής προέλευσης, στρεβλή διασκέδαση των πλουσίων σε βάρος των φτωχών. Αυτό ισχύει για το περιττό λίπος στην ελληνική μπουρζουαζία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...