Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Τα τρόπαια είναι πέρα από από την φαντασία, πήραμε βαγόνια πυρομαχικών στην Ντεμπαλτσέβε και το Uglegorsk

Ντόνετσκ, 19 Φεβρουαρίου  21:21 - DAN. (Γραφείο ειδήσεων Ντονέτσκ)

Στην περιοχή Ντεμπαλτσέβε η πολιτοφυλακή κατέσχε 265 κομμάτια του στρατιωτικού εξοπλισμού. Αυτό δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο κέντρο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας ο αναπληρωτής διοικητής της DNR Edward Basurin.


«Βρέθηκαν σε καλή κατάσταση και έχουν υιοθετηθεί από τον στρατό 28 τανκς, 63 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και οχημάτων μάχης πεζικού, 145 αυτοκίνητα, 16 αντιαεροπορικά ZSU-23-2, 13 κομμάτια πυροβολικού και όλμοι,» - είπε ο Basurin.

Επίσης, η πολιτοφυλακή έχει κατάσχει περίπου 1.000 μονάδες μικρών όπλων, 39 αποθήκες με πυρομαχικά και δύο αυτοκίνητα με όπλα.

Νωρίτερα, σήμερα, ο επικεφαλής της DNR Αλέξανδρος Ζαχαρτσένκο, είπε ότι η απώλεια των όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού από τον τομέα της APU (στρατός του Κιέβου) στο Ντεμπαλτσέβε είναι πέρα από κάθε περιγραφή. «Ο αριθμός των τεχνικών υλικών που η Ουκρανία έχασε εκεί, όλα είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Τα τρόπαια είναι πέρα από από την φαντασία, πήραμε βαγόνια πυρομαχικών στην Ντεμπαλτσέβε και το Uglegorsk,» - είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...