Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια στην Ουκρανία, στην Οδησσό: Ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος

Οι επίσημες ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας
με τρέντι μπρελόκ σβάστικα, που πήγαν σταλμένοι
από τον Ποροσένκο, κολλητό της Μέρκελ, του Τουσκ
και του Τσίπρα στον τόπο του εγκλήματος
Σήμερα είναι η ημέρα της θλίψης στην Ουκρανία, στην Οδησσό, όπου πριν από 2 χρόνια οι ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ συμμορίες του Κιέβου, εκπαιδευμένοι από τις ΗΠΑ / CIA / ΝΑΤΟ / Βρυξέλλες, δολοφόνησαν, έκαψαν ζωντανούς και βασάνισαν νέους, παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους στο κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό.

Ο Πρωτηφοράς με τον Φασιστοσοκολατά.
ΑΗΔΙΑ.
Κατά τη διάρκεια αυτού του εγκλήματος, οι ναζιστές του Κιέβου χρησιμοποίησαν αέρια - που πιθανότατα προμηθεύτηκαν απ' τη CIA - με τα οποία δηλητηρίασαν θανάσιμα ειρηνικούς διαδηλωτές που βρέθηκαν στο κτίριο των Συνδικάτων και στην πλατεία της Οδησσού. Το ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ Κίεβο που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και τις Βρυξέλλες, δεν έχει κινήσει οποιαδήποτε έρευνα και καταστρέφει προσεκτικά τις αποδείξεις, εξοντώνοντας τους μάρτυρες αυτού του στυγνού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας!


Απλές πρωτόγονες συνήθειες του φασισμού αβαντάρονται από τους Αμερικανούς. 

Η εγκάθετη Χούντα των εγκληματιών στο Κίεβο είναι παρόμοια με του Πινοσέτ στη Χιλή. Χούντα, η οποία εγκαταστάθηκε από το Λευκό Οίκο και τα γνωστά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή. Είναι πλέον καιρός για τον Ομπάμα να αφήσει την Προεδρία και να προετοιμάζεται για τη Χάγη.


Τα παληκάρια της φακής κοντοκουρεμένα αλά US Marines και
κόκκινο το σβέρκο απ' τις φάπες που έφαγαν στο Ντεμπάλτσεβο.
Διακρίνουμε τη νεκροκεφαλή των SS ζωγραφισμένη
με μαρκαρόδο απ' τα LIDL στην πλάτη του κουραδοαζόφ - Αζόρ.
Εμείς στη Ελλάδα συνεχώς ακούμε ανοησίες από τα ΜΜΕ των εφοπλιστών και μεγαλοεργολάβων. Πρέπει να γνωρίζει κανείς ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ήταν σιωπηλά εκείνη τη στιγμή. 
Γιατί πέρσι ο Τσίπρας δεν πήγε στην Μόσχα στον γιορτασμό της αντιφασιστικής νίκης των λαών και έστειλε την Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Η τραγωδία αυτή μόλις που καλύφτηκε στα Δυτικά ΜΜΕ. Ντροπή στους κονδυλοφόρους του σάπιου συστήματος και στις κυβερνήσεις τους. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας Έλληνας δημοσιογράφος ή θα είναι ενάντια στο Κίεβο και στο ναζιστικό φιλονατοϊκό καθεστώς, που δολοφονεί, ή θα είναι πήθικος στις δυτικές κυβερνήσεις και ουραγός των κυρίαρχων παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης, δείχνοντας τις προκαταλήψεις του. Οι τελευταίοι, πάντα δίνουν την εντύπωση ότι όλη η βία προκαλείται από την πλευρά των ανταρτών και είναι το Κίεβο που δέχεται την επίθεσή τους. Σταμάτησα βλέποντας το BBC πάνω από αυτό ακριβώς το θέμα, δεδομένου ότι ήταν τόσο μονόπλευρο από την πρώτη στιγμή και ήταν ένα εργαλείο προπαγάνδας για την κυβέρνηση και τις δυνάμεις ασφαλείας του Κιέβου. 


Οι κάτοικοι της Οδησσού παρά την τρομοκρατία, 
βγήκαν μαζικές εξορμήσεις αφισοκόλλησης.
Εδώ διαβάζουμε:
Πάνω - Αυτή είναι η σημαία της πατρίδας μου
Κάτω - Αυτή είναι η σημαία των αυτονομιστών
Οι ευρωενωσίτες και η φρόντεξ που τελευταία είναι της μόδας τηρούν σιγή ασυρμάτου για τα ναζιστικά εγκλήματα. Αυτό που συνέβη στην Οδησσό πριν από δύο χρόνια ήταν ένα έγκλημα πολέμου και οι δράστες θα πρέπει να τιμωρηθούν με την πλήρη έκταση του νόμου, αλλά το καθεστώς του Κιέβου δεν θα επιτρέψει ποτέ να συμβεί αυτό. Οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί παραμένουν σιωπηλοί σχετικά με αυτή τη θηριωδία αν και υποτίθεται ότι είναι με τη δημοκρατία και με το κράτους δικαίου στην Ουκρανία.
Δεν θα ερευνήσουν όμως τον εαυτό τους! Δεν θα υπάρξει ποτέ μια έρευνα από το Κίεβο, ή την Ουάσιγκτον, χωρίς αμφιβολία. Το αίτημα πέφτει σε κωφάλαλους.

Από πριν μια βδομάδα, Ουκρανοί εθνικιστές έκλεισαν το «Κουλίκοβο» (η περιοχή μπροστά από το «Σπίτι των συνδικάτων»). Οι συγγενείς των θυμάτων και ο λαός της Οδησσού δεν μπορούν να βάλουν ούτε λουλούδια στη μνήμη τους!

Η Ουκρανία είναι τώρα το σπίτι των Ναζί.

Οι συγγενείς τους κάηκαν ζωντανοί πριν από 2 χρόνια στην Οδησσό και δεν μπορούν να επισκεφθούν το χώρο της θηριωδίας. Στρατεύματα, η Εθνική Φρουρά, η αστυνομία, το τάγμα «Αζόφ» κάθε λογής ναζιστικό απόβρασμα εμποδίζει οποιαδήποτε προσπάθεια. Η ναζιστική «δημοκρατία» σε δράση...

Στην Οδησσό την περασμένη εβδομάδα έφτασαν τα μισθοφορικά εγκληματικά τάγματα «Αζόφ» και «Ντονμπάς» και χούλιγκαν! Είναι το ίδιο μείγμα ακροδεξιών φασιστικών οργανώσεων που πραγματοποίησαν το απάνθρωπο έγκλημα δύο χρόνια πριν. Έχουμε ξαναδεί τους δολοφόνους του τάγματος «Αζόφ» με τους ρούνους και τις σβάστικες. Ο σκοπός - η καταστολή των αντιδράσεων και η επιβολή με τη βία. Έχει 2 χρόνια, που οι Ουκρανοί ναζιστές έκαψαν ζωντανούς 48 ανθρώπους στο «Σπίτι των Συνδικάτων» της Οδησσού. 

Ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...