Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Η αρκούδα της Πρωτομαγιάς

Η φωτογραφία που χρησιμοποιεί η Daily Mail -
Φαίνονται και αγόρια στη φωτογραφία (!)
Προφανώς ο Κιμ επισκέφτηκε κάποιο σχολείο.
Μετά τα σκυλιά της Δαλματίας και το θείο, μετά τη σφαγμένη σύζυγό του, τώρα ΚΑΙ πιπεράτα ψέμματα: ο ηγέτης της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν παίρνει έφηβες από σχολεία για να τις κάνει σκλάβες του σεξ!

Η αγγλική Daily Mail δεν κοιτάει τα χάλια της χώρας της, τα χάλια του Μπέρμινγκχαμ που τα λέει η Sun και τα χλαπακιάζουν οι «αρρενωποί» Εγγλέζοι, δεν κοιτάνε τα κέρατα του πήθικα Καρόλου και τη Λαίδη Νταϊάνα που την «συνόδευε» ο Dodi, τα άπλυτα του πρίγκιπα Χάρι, τα γενέθλια της Ελισάβετ που πληρώνει ο Αγγλικός λαός και είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο. Οι ψευταράδες, ανερυθρίαστα αραδιάζουν ανυπόστατα, χωρίς πηγές και στοιχεία, θεόρατες αρλούμπες.
Οι τοπικοί παπαγάλοι να μην αναφέρουμε γιατί είναι σχεδόν όλοι, αναπαράγουν την κοτσάνα σαν είδηση χωρίς να τη διασταυρώσουν από πουθενά.
Η Κορέα είναι μια χώρα που ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός έχει υπό την κατοχή του την μισή. 
Να σημειωθεί ότι η ΛΔΚ (η ελεύθερη) δεν έχει εισβάλει και παρέμβει σε καμία ξένη χώρα σε αντίθεση με την Αγγλία, που μεταξύ άλλων έχει εισβάλει και στην Ελλάδα, Φόλκλαντ - Αργεντινή, Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Κύπρο, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία και καμιά 50αριά ακόμα.
Και για την ιστορία: Το Εκστρατευτικό Σώμα Ελλάδας στην Κορέα (ΕΚ.Σ.Ε.) (1950-1955), ήταν η ελληνική αποστολή κατά της Κορέας. Το Εκστρατευτικό Σώμα Ελλάδας περιελάμβανε δυνάμεις του στρατού ξηράς και της αεροπορίας. Συγκεκριμένα, αποτελούνταν από τάγμα συνολικής δύναμης 1.000 ατόμων και σμήνος της βασιλικής αεροπορίας από 67 άτομα, με 7 αεροσκάφη C-47 Ντακότα. Φυσικά και οι Κορεάτες όταν οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο δεν ασχολήθηκαν με την Ελλάδα. Επίσης η Κορέα υπέστη τα πάνδεινα στον 2WW από του Ιάπωνες φασίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...