Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Oι Τάταροι της Ουκρανίας συνεργάστηκαν με τον Χίτλερ

Γερμανός Υπαξιωματικός
οδηγεί τους Τατάρους της Κριμαίας,
υπό τη δικαιοδοσία της Βέρμαχτ
Τον Νοέμβριο του 2004 στην Ουκρανία έγιναν προεδρικές εκλογές τις οποίες κέρδισε ο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, του Κόμματος των Περιφερειών. 
Τάταροι. Στην πλατεία Ανεξαρτησίας (Μειντάν)
Η αντιπολίτευση και οι δυτικοί ιμπεριαλιστές δεν συμφώνησαν με τα αποτελέσματα των εκλογών, με τη λαϊκή ετυμηγορία, προφασιζόμενοι παρατυπίες κυρίως στην ανατολική Ουκρανία. 

Επιστρατεύοντας τους οπαδούς του, ο αρχηγός της ενωμένης αντιπολίτευσης του κόμματος «Η Ουκρανία μας»  Βίκτορ Γιούστσενκο, ζήτησε την εκ νέου την πραγματοποίηση του δεύτερου γύρου των εκλογών. 


Φιλοδυτικός διαδηλωτής 
Οι διαδηλωτές, οι οποίοι έφεραν «πορτοκαλί» διακριτικά (μπλούζες, κασκόλ, σημαίες) κατέκλυσαν την Πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο με σύνθημα «Ράζομ Νας Μπαχάτο – Νας Νι Ποντολάτι» (разом нас богато нас не подолати) δηλαδή «Μαζί Είμαστε Πολλοί – Δε Θα Μας διασπάσετε». Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έπειτα από συνεννόηση με τον πρόεδρο Κούτσμα αποφάσισε την επανάληψη του δεύτερου γύρου, στην οποία κέρδισε ο Γιούστσενκο και οι συνεργάτες του όπως η Γιούλια Τιμοσένκο. Τα γεγονότα αυτά ονομάστηκαν Πορτοκαλί Επανάσταση. Η δυτική παρέμβαση ήταν κρυφή και φανερή.
Η Ρουσλάνα με το συγκρότημά της...
15 Μάη 2004 σαν σήμερα η ΕΕ με την δήθεν απολίτικη ΠΟΠ διοργάνωση Γιουροβίζιον δίνει το πρώτο βραβείο στην Ουκρανία όχι φυσικά τυχαία γιατί η χώρα που παίρνει το 1ο βραβείο αναλαμβάνει και την επόμενη διοργάνωση. Έτσι θα μπορούσαν να εισέλθουν μπόλικοι καλοθελητές να στρώσουν την κατάσταση.

Μετά τις 16 Ιανουαρίου 2014, γίνεται μια δεύτερη απόπειρα ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης του Γιανουκόβιτς ο οποίος αποφάσισε να μην ενταχτούν στην ΕΕ. Έτσι οι δυτικοί ιμπεριαλιστές ανοιχτά τώρα επεμβαίνουν με μισθοφόρους φασίστες τοπικούς από την δυτική Ουκρανία, ποινικούς από τις φυλακές, χούλιγκανς κυρίως από την περιοχή του πολωνόφιλου Λβιβ και απ έξω Πολωνούς, Λιθουανούς, Γεωργιανούς δολοφόνους και μετά από αιματηρές ταραχές παίρνουν με πραξικόπημα την εξουσία εγκαθιδρύοντας μια φασιστική χούντα. Η χούντα συνεργάζεται με τους: ΕΕ ΝΑΤΟ ΗΠΑ που απροκάλυπτα την αβαντάρουν. 

14 Μάη χτες η Γιουροβίζιον έδωσε πάλι στην Ουκρανία το 1ο βραβείο στη διοργάνωση μου έγινε στην αμαρτωλή από τον 2ο WW πόλεμο Σουηδία. Στην Σουηδία με τα Νόμπελ ειρήνης στον Ομπάμα, στην ΕΕ, στον Κίσιγκερ κλπ. 
Τυχαίο; 
Δεν νομίζω! 
Το τραγούδι είναι το «1944». «Ελαφρό ποπ» και αναφέρεται στους Τατάρους της Κριμαίας που το '44 συνεργάστηκαν με τα $$. 
Η αναφορά άμεση όπως και η καταγωγή της τουρκοπούλας βραβευθείσας που αναφέρθηκε στις διώξεις που υπέστη η προγιαγιά της από τον κακό Στάλιν! 
Τόσο καλά. 

Φυσικά οι τοπικοί δικοί μας ντιγκιντάγκηδες ασχολιόταν με τις κιλότες που φορούσαν οι καλλιτέχνες. 
Η πρωτηφοράδες του Σύριζα μούγκα στη στρούγκα. Μόνο για χειραψίες με τον Ποροσένκο είναι.
Η Τζαμάλα
H Jamala δήλωσε ότι το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση θα είναι στην Κριμαία και όχι στο Κίεβο. Φαίνεται πως δεν της τα είπε καλά η προγιαγιά της....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...